Budimo u kontaktu

ENGLESKA

OZBILJNI PROBLEMI Ronaldo zatražio pomoć od psihologa

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo u velikim problemima (Foto: Beta/AP)

Delovalo je da će Kristijano Ronaldo do 40. godine da igra u punoj formi, ali je Portugalac zapao u veliku krizu. Zbog toga je potražio pomoć od stručnih osoba.


KUP SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru 2-4 gola na meču Mačva – Crvena zvezda (16:00) je 1.80.


Kristijano Ronaldo je želeo tokom leta da napusti Mančester junajted kako bi igrao Ligu šampiona. Na kraju je ostao na Old Trafordu, ali ono što je za njega mnogo gore, trener Erik ten Hag ga ne vidi u prvoj postavi. “CR7” je uglavnom na klupi, a standardno igra samo u Ligi Evrope.

Živci su mu popustili pa je ponovo imao ispad sa skidanjem kapitenske trake kada je reč o reprezentaciji Portugalije. Sada se pominje da bi traka mogla da mu bude oduzeta. Zato je Kristijano Ronaldo pozvao da mu pomogne najpoznatiji svetski psiholog Džordan Peterson.

Ronaldo ima mnogo životnih problema u poslednjih nekoliko meseci. Rekao mi je da mu je prijatelj poslao moje video snimke, sve ih je pogledao i odlučio da pročita jednu od mojih knjiga. Misli da mu je pomogla, pa je želeo da razgovaramo – rekao je pomenuti psiholog u emisiji kod popularnog britanskog voditelja Pirsa Morgana i nastavio:

Došao sam do njegove kuće, pokazao mi je svoju opremu, a onda smo oko dva sata razgovarali. Pričali smo uglavnom o preprekama sa kojima se suočava i svemu što želi u budućnosti.

Kristijanu Ronaldu je preporod preko potreban. Do Svetskog prvenstva je ostalo nešto manje od dva meseca. Do tada sjajni napadač mora da se vrati u staru formu, inače je veliko pitanje koliko će da igra u Kataru…

PREPORUČUJEMO:

I OVAKO SE GLEDALA BRUKA PARTIZANA Isplivala hit fotka “VIP lože” na stadionu u Sremskoj Mitrovici!

SVE BLAMAŽE PARTIZANA U KUPU Galeniku i Bugojno “grobari” žele da zaborave, pokojni Radaković čuda činio, Reberu još bride obrazi (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.