Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

MAJSTOR Natho o golu: I to se nekad dešava, a karton je bio…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Bibars Natho slavi sa saigračima posle gola (Foto: Starsport)

Da nije bilo majstorije Bibarsa Natha iz slobodnog udarca u 58. minutu, Partizan bi evropsku sezonu vrlo verovatno okončao u “sezoni kupanja”. Međutim, Izraelac je pokazao kakav je majstor fudbala i iz prekida doneo vođstvo crno-belima od 2:0, čime je poravnat rezultat protiv Sabaha i poništen poraz iz Azerbejdžana.


NEMAČKA: Verder i Bajern igraju u 20.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 1.65.


Iskusni vezista crno-belih opisao je situaciju iz koje je iznenadio protivničkog golmana.

Teška utakmica i uradili smo veliki posao posle još teže prve utakmice. Što se mog gola tiče, video sam da je golman pomeren možda pola metra u stranu više nego što bi trebalo i to se dešava ponekad – rekao je Natho.

 

Nakon penala Namika Alasgarova, onog prvog koji je ponovljen, Natho je dobio žuti karton.

Nisam dobio crveni, nego žuti karton, a oni su penal ponovo izveli – izjavio je Izraelac.

Nije želeo previše da komentariše rivala u plej-ofu Lige konferencija – danski Nordsjeland. Partizan u nedelju gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog.

Prvo imamo utakmicu u ligi za vikend, a onda ćemo videti. Bićemo spremni, a sigurno je da nas čeka duel sa jednim izuzetno teškim protivnikom – rekao je Natho.

1 komentar

1 komentar

  1. Voja

    18.08.2023. at 10:31

    Nema prdeza zvezdinih navijaca, juce su likovali a danas u misijoj rupi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.