Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ABA LIGA Zvezda prekinula crni niz i posle dve godine pobedila Igokeu u gostima!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Crveno-beli konačno prekinuli post u Laktašima i pobedili Igokeu (Foto: ABA league/Igokea)

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima u utakmici 5. kola ABA lige rezultatom 70:76. Zvezda je tako nakon tri uzastopna poraza na ovom terenu, konačno uspela da slavi u Laktašima!


NBA: U ponoć igraju Šarlot – Sakramento, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.05. 


Rezultatska klackalica u Laktašima pripala je košarkašima Crvene zvezde. Igokea se ponovo pokazala kao izuzetno neprijatan protivnik za tim sa Malog Kalemegdana, držala se u utakmici tokom čitavog toka meča, ali nije uspela da po četvrti put u nizu dobije goste iz Beograda.

Igralo se u velikim naletima. Taman kada bi se činilo da jedna od ekipa uspeva da dođe do daha i prednosti, stizala bi reakcija sa druge strane. Uglavnom su na momente i jedni i drugi pokušavali da ubrzaju igru, pa stoga ne čudi što je na momente igra bila rastrzana, ali je istovremeno donela i dosta lepih poteza i zakucavanja.

PROČITAJTE JOŠ:

OSVANULA SLIKA NEDOVIĆA U DRESU PARTIZANA To može samo kada je ova noć… (FOTO)

LOŠE VESTI PO PARTIZAN Avramović bio na kontroli, longeta…

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.