Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

ARGENTINAC PRELOMIO Mesi kupuje klub u kojem će da nastavi karijeru! Partner mu je takođe legenda…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Lionel Mesi već isplanirao budućnost (Foto: Beta/AP)

Jedan od najboljih fudbalera sveta, odabrao je narednu destinaciju. Poznati novinar Alek Kandal, koji radi za argentinsku televiziju “Direkt TV Sports” koja se emituje u više država Južne Amerike, ali i u pojedinim delovima SAD, otkrio je gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru.


ENGLESKA: Kvota naše kladionice na pobedu Liverpula protiv Sautemptona je 1.40. Meč počinje u 20:45.


Naime, Kandal prenosi da će nekadašnji fubaler Barselone ostati još godinu dana u Pari Sen Žermenu, a da će nakon toga, 2023. godine, igrati u MLS ligi. Prema informacijama Kandala, Mesi će, pre nego što postane fudbaler Intera, kupiti 35 odsto deonica kluba koji se nalazi u vlasništvu Dejvida Bekama i njegovih prijatelja!

Tako će Argentinac uploviti u poslovne vode i to ni manje ni više nego sa čuvenim engleskim fudbalerom. Podsetimo, Leo Mesi je igrao za Barselonu od mlađih kategorija do prvog tima u kojem je proveo 16 godina i sa kojim je osvojio sve što je mogao da osvoji.

Nakon što mu je na leto 2021. godine istekao ugovor, sedmostruki osvajač zlatnih lopti, kao slobodan igrač je pojačao Pari Sen Žermen. Sa Parižanima je ove sezone osvojio titulu prvaka Francuske, a na 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i upisao 13 asistencija.

Mesi će 2023. godine proslaviti 36. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

ĐOKOVIĆ: Nadal mi je najveći rival u karijeri!

PREOKRET! CSKA se uzda u A licencu i Beograd?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.