Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ATP DONEO VAŽNU ODLUKU Đoković ostaje prvi teniser sveta, zna se i do kada u najgorem slučaju!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Novak Đoković sigurno na prvom mestu ATP liste još mesec dana (Foto: Beta/AP)

Nepravdu koju je država Australija nanela najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, sprečivši ga da brani titulu na Austrlijan openu, bar donekle je ispravila Asocijacija teniskih profesionalaca.


LA LIGA Espanjol dočekuje Betis, a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 2,35.


Naime, Đoković ostaje prvi na ATP listi i ukoliko Danil Medvedev ili Aleksandar Zverev osvoje prvi grend slem sezone! Naime, ATP je doneo odluku da se redosled na listi ne menja do 21. februara.

Ukoliko Zverev ili Medvedev osvoje turnir definitivno će smeniti srpskog asa sa trona, ali do promene će doći tek tri nedelje posle završetka ovog turnira, jer je prošle godine AO završen 21. februara, pa će se poeni promeniti tek tog dana, nalazi se u saopštenju ATP-a.

Naravno, ovo bi moglo da se promeni ukoliko bi Đoković do tog datuma odigrao i osvojio neki turnir, ali u ovom trenutku je to teško reći, jer su na programu uglavnom turniri iz serije 250, odnosno iz serije 500 u Roterdamu…

Đoković je trenutno 356 nedelja na vrhu svetskog tenisa. U najgorem slučaju on će biti prvi na listi 360 nedelja, tačno 50 više od drugoplasiranog Federera.

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Prvotimac Partizana pred potpisom u Poljskoj!

POJAČANJA Defanzivac i napadač stigli u Napredak

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.