Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BRUTALNE SCENE Pojavio se snimak krvave tuče “delija” i “grobara” na Autokomandi (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Tuča navijača Zvezde i Partizana nadomak Autokomande (Foto: Printskrin/Tviter)

Iako Partizan i Crvena zvezda nisu igrali između sebe, a i to nas čeka uskoro, u finalu Kupa, navijači večitih rivala neslavno su obeležili sredu 11. maj. Velika i krvava tuča dva navijačka tabora neposredno po završetku utakmice koju su crno-beli igrali sa Vojvodinom, bacila je u drugi plan i Partizanov trijumf nad Vojvodinom i Zvezdinu “osmicu” u meču sa Novim Pazarom.


AZERBEJDŽAN: U četvrtak od 16 igraju Karabag – Sumgajit, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 1-1 1.42. 


takozvanu sačekušu ovog puta su napravili navijači Crvene zvezde, koji su iskočili iz obližnjeg parka i nasrnuli na “grobare” brkljama, kaiševima, lancima i ko zna još čime. Policija je brzo reagovala i sprečila možda i tragične posledice. Ovako, povređeno je tridesetak navijača od kojih jedan prilično teško i on je odmah transportovan na VMA, koja dežura sredom za hitne slučajeve.

Policija je uhapsila 23 učesnika u tuči (Foto: MUP Srbije)

Policija je uhapsila 23 učesnika tuče i očekuje se da će oni biti procesuirani. Inače, na potezu od Autkomande ka stadionu Partizana bili su primetni na više mesta tragovi krvi na trotoaru, a ostao je i popriličan arsenal svega i sbvačega što je korišćeno u tuči.

Da li bi ovo moglo da bude poslednje upozorenje onima koji kroje kalendar takmičenja, odnosno određuju termine, da je suludo staviti da i Partizan i Crvena zvezda igraju kao domaćini istog dana i to u razmaku od svega dva sata! I nije prvi put da je to tako, ali verujemo da u FSS ipak ima pametnih ljudi koji sledeći put neće dozvoliti ovakvu situaciju.

U međuvremenu, pojavio se i snimak navijačke tuče na Autokomandi. Pogledajte kako je to izgledalo…

PROČITAJTE JOŠ

KRAJ BURSINOG SNA Teo i Virtus osvojili Evrokup, igraće Evroligu

ORILO SE “TADIĆ ON FIRE” Ajaks odbranio titulu u Holandiji, ovacije srpskom kapitenu (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.