Budimo u kontaktu

NEMAČKA

BUNDESLIGA Pobeda “milionera”, Rejna u 93. minutu šokirao Majnc! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Sung postiže vodeći gol za Majnc (Foto: FK Majnc)

Borusija iz Dortmunda pobedila je kao gost ekipu Majnca 2:1, gol om Rejne u trećem minutu nad oknade vremena! Umalo da utakmica  rezultatski epilog dobije već posle četiri minuta, jer domaćin je brzo poveo, gost takođe brzo izjednačio, a preostalih 86 minuta protekli su u igri bez pravih šansi. Sve do trećeg minuta nadoknade…


BUNDESLIGA: od 20:30 igraju Bajer Leverkuzen – Bohum, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


Početak meča bio je zaista obećavajući. Već u 2. minutu Sung dovodi Majnc u vođstvo, ali odgovor “milionera” bio je ekspresan. U 4. minutu na semaforu je stajalo 1:1! Strelac za ekipu iz Dortmunda bio je Rjerson.

Slutilo je na goleadu, ali posle šanse koju su imali gosti u 7. minutu preko Mukokoa, ništa se značajno nije dešavalo do kraja prvog poluvremena duela u Majncu.

Ista slika i u nastavku meča. Nije bilo pravih prilika za gol, a kako su minuti odmicali, postajalo je sve jasnije da samo nekim čudom jedna ili druga mreža mogu da se zatresu. Na kraju, to čudo se i desilo u trećem minutu zaustavnog vremena, kada je Rejna uspeo da “milionerima” donese sva tri boda.

BUNDESLIGA, 17. kolo

Sreda

Majnc – Dortmund 1:2 (1:1)

(Li Ji Sung 2 – Rjerson 4, Rejna 90+3)

20.30 Augsburg – B. Menhengladbah

20.30 Bajer Leverkuzen – Bohum

20.30 Frajburg – Ajntraht Frankfurt

20.30 Verder – Union Berlin

Utorak

Šalke – Lajpcig 1:6 (0:4)

(Kozuki 56 – Andre Silva 7, 44, Henriks 15, Verner 45+2, Olmo 83, Poulsen 89)

Bajern – Keln 1:1 (0:1)

(Kimih 90 – Škiri)

Herta – Volfsburg 0:5 (0:3)

(Svanberg 4, Arnold pen 31, Vind 34, Baku 72, Marmuš 86)

Hofenhajm – Štutgart 2:2 (1:1)

(Kramarić 11, 90+5 – Girasi 45+5, Endo 77, Ahamada ck 78)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.