Budimo u kontaktu

NEMAČKA

BUNDESLIGA Prvi poraz Kelna, Union odneo tri boda za Berlin i zaseo na tron! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Jedna od šansi Union Berlina na meču u Kelnu (Foto: FK Union Berlin)

Ekipa Kelna, jedan od rivala Partizana u grupi Lige konferencija, pretrpela je prvi poraz u novoj sezoni Bundeslige. “jarčevi” su pred svojim navijačima poraženi od Union Berlina – 0:1.


KOŠARKA Srbija od 18 časova igra protiv Italije u Berlinu. Kvota na keca u hendikepu u kladionici MaxBet je 1.88. Ponuđeni hendikep je 11,5 poena.


Početak meča bio je šokantan, a sve zanimljivo dešavalo se pred golom domaćih. Već u 4. minutu Hubers nespretno reaguje, pogađa sopstvenu mrežu i dovodi Union Berlin u vođstvo. Samo sedam minuta kasnije – jedanaesterac za goste. Loptu je na belu tačku namestio Sibačeu, ali nije uspeo da savlada golmana domaćih!

Ipak, mreža Kelna zatresla se ponovo u 15. minutu, a strelac je bio Beker. Radovali su se gosti, međutim, tada se oglasio VAR. Posle dvominutnog pregledavanja snimka sudija je poništio gol, a razlog – ofsajd. Do odlaska na odmor viđena je po jedna šansa na obe strane.

Nastavak meča nije bio toliko uzbudljiv. Ipak, mogao je keln do izjednačenja, ali i Union je mogao znatno ranije da reši meč. Ovako, ostao je na kraju rezultat koji je postignut već u 4. minutu meča.

BUNDESLIGA, 6. KOLO

NEDELJA

Keln – Union Berlin 0:1 (0:1)

(Kilijan ck 81 – Hubers ag 4)

Frajburg – Borusija Menhengladbah 0:0

PETAK

Verder – Augzburg 0:1 (0:0)

(Demirović 63′)

SUBOTA

Bajern Minhen – Štutgart 2:2 (1:0)

(Tel 36, Musiala 60 – Furnič 57, Žirasi pen 90+2)

Ajntraht Frankfurt – Volfsburg 0:1 (0:0)

(Lakroa 60)

Herta – Bajer Leverkuzen 2:2 (0:0)

(Serdar 56, Rihter 74 – Demirbej 49, Šik 80)

Hofenhajm – Majnc 4:1 (0:0)

(Kramarićš 53, Promer 69, Dabur 80, kaderabek 90+1 – Kor 83, Hak ck 41)

Lajpcig – Borusija Dortmund 3:0 (2:0)

(Orban 6, Šobošlaj 45, Hajdara 84)

Šalke 04 – Bohum 3:1 (1:0)

(Dreksler 38, Mašović ag 73,Polter 90+6 – Coler 51)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.