Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ČOVIĆ NAJAVIO BOMBU Reprezentativac Srbije glavna meta, “delije” ga željno očekuju!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović najavljuje bombe u prelaznom roku (Foto: Starsport)

U Crvenoj zvezdi trenutno rade na sklapanju jakog tima za narednu sezonu. Na Mali Kalemegdan su dosad stigla četiri košarkaša (Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Džon Holand i Hasan Martin), a očekuje se da uskoro budu poznato i koji još igrači će da zaduže crveno-beli dres.


NBA Letnja liga: Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Klivlend – Atlanta biti ubačeno više od 167 poena.


Predsednik Zvezde, Nebojša Čović, najavio je nova pojačanja, a otkrio je i da je trenutno cilj dovođenje iskusnih Miroslava Raduljice i Miloša Teodosića!

Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača. Imamo i nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu. Jedan od njih je i vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića – otkrio je Nebojša Čović za “Expres”.

Miloš Teodosić je dugo bio velika želja navijača Crvene zvezde, ali i ljudi iz kluba. Delovalo je krajem leta 2019. godine da bi Teodosić po povratku iz NBA lige mogao da dođe pravo u Zvezdu, ali je ipak odlučio da prihvati ponudu Virtusa čiji je i danas član.

Teodosić i Raduljica glavne mete Zvezde u prelaznom roku (Foto: Starsport)

Dobro je poznata i njegova izjava iz 2013. godine kada je govorio o potencijalnom dolasku na Mali Kalemegdan.

Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem – prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru – govorio je reprezentativac Srbije.

Teodosić sa ekipom iz Bolonje ima još godinu dana ugovora, i dalje igra na izuzetno visokom nivou, a s obzirom na to da je u martu ove godine napunio 35 godina, morao bi da prekrši svoje “obećanje” o starosnom dobu. Takođe, visina njegove plate u Virtusu predstavlja problem.

PROČITAJTE JOŠ:

Oglasio se Papapetru: Zahvalan sam!

Deca pregazila Albaniju, na kraju plus 68!

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.