Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

DA LI JE OVO NAJSMEŠNIJI CRVENI KARTON IKADA? Pogledajte zbog čega je Stouns isključen u meču sa Mađarima (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trenutak kada Gazdag udara Stounsa u rame (Foto: Printskrin/Tviter)

Fudbalska reprezentacija Engleske doživela je pravi debakl pošto je na domaćem terenu poražena od Mađarske rezultatom 4:0, ali je tu utakmicu obeležio i neverovatan crveni karton koji je zaradio reprezentativac Engleske, Džoun Stons.


KINA Šangaj u sredu od 11.30 dočekuje Gvanžu FC a kvota naše kladionice na “keca” je 1.27.


Igrač Mančester sitija isključen je u 82. minutu pri rezultatu 3:0 za Mađarsku, a svi pričaju o prekršaju zbog kojeg je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Naime, šta se dogodilo? Mađarski reprezentativac Danijel Gazdag je udario u rame Stounsa, zatim je pao i uhvatio se za glavu, a sudija Klermon Turpan je dosudio prekršaj i dodelio žuti karton za Stounsa.

Ljubitelji fudbala na društvenim mrežama ne mogu da shvate ovu situaciju, pa su mnogi mišljenja da nije postojao ni faul, a da je javna opomena zaista prestroga odluka sudije.

PROČITAJTE JOŠ:

LIGA NACIJA Mađari ponizili Engleze, Nemci se poigravali sa Italijanima! (VIDEO)

ŽREB LIGE KONFERENCIJA Čukarički i Radnički nosioci, ali trebaće im mnogo sreće da izbegnu mine!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.