Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Đorđević za MaxBet sport: Nervira me što svi jedva čekaju da pljunu po nekome! Siguran sam da ću s Napretkom da napravim dobar rezultat

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Dušan Đorđević (Foto: FK Napredak)

Bez obzira na to što je prošle sezone igrao u plej-ofu Superlige, teško da je neko u Napretku bio prezadovoljan učinkom. Sve građeno i stvarano tokom nekoliko meseci ligaškog dela, u dobroj meri je umrljano katastrofalnim rezultatima u doigravanju.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Osijeka protiv Kilzižara je 1.70. Meč u Kazahstanu počinje u 14:00.


Napredak je u sedam kola plej-ofa osvojio samo jedan bod, a da pritom nije postigao ni jedan jedini gol. Po završetku sezone čelnici kluba, na čelu sa reizabranim predsednikom Milošem Nenezićem, najavljivali su totalnu reoraganizaciju, kao i značajno ojačavanje igračkog kadra. Navijači “čarapana” nadali su se da će pod vođstvom novog trenera Dušana Đođeđevića osvežena ekipa krenuti pobednički i ka najvišim ciljevima.

POTENCIRA SE NEGATIVA

Međutim, ne ide sve tako glatko, a još manje po željama Kruševljana. Gol Saše Marjanovića 14. aprila protiv Metalca, još uvek je poslednji gol Naprerka u Superligi! Od tada “čarapani” su odigrali devet utakmica, računajući i dve iz ove sezone, ali mreže rivala kao da su začarane.

Mislim da je prerano za ocene, a naročito za prognoze. Samo da podsetim da su mene sa Radnikom prošle sezone selili u Prvu ligu, posebno posle onih mečeva sa Zvezdom…. Primećujem da se ovde kod nas potencira negativa i da ja se svi lepe na nju. Kao da svi jedva čekaju da pljunu po nečemu i nekome, a to me nervira i kao čoveka i kao trenera – rekao je Dušan Đorđević za MaxBet sport.

Nastavlja u emotivnom tonu.

Foto: FK Napredak

– Kasno smo formirali tim i još se formiramo kao celina. Igrači su nam stizali u hodu, a mnogi od njih bez priprema, poput Bolhe, Šarića, Mićina… Za mene je mnogo bitnije da je atmosfera u klubu i u timu izuzetna. Ovde kod nas uspeh se očekuje odmah, a to nije realno. Samo treba strpljenja i sve će doći na svoje. Međutim, drugi neka komentarišu, a ja ću se boriti kao i uvek do sada i siguran sam da ću da napravim dobar rezultat.

NOVA PRILIKA NA BANOVOM BRDU

Činjenica je da je veliki broj igrača otišao po završetku sezone, a među njima i prva vedeta Saša Marjanović. Opremu su razdužili i Đuričković, Spremo, Vasiljević, Tomić, Melunović, Mladenović, Bačanin… S druge strane, stiglo je šest novih igrača, ali za sada nikoga nisu ubedili da su i adekvatna pojačanja. Iz tog razloga prst se ne upire ka igračima, a još manje treneru, već ka sportskom sektoru od koga se očekuje reakcija u cilju dovođenja još nekih igrača koji bi odmah mogli da donesu kvalitet.

Verni navijači očekuju bolje dane, a prva prilika da se “razbije maler” je duel sa Čukaričkim na Banovom brdu. Jeste domaćin favorit, ali to je tim protiv koga je Napredak osvojio jedini bod u plej-ofu prethodne sezone. To je samo početak teške serije mečeva za Kruševljane jer potom slede dueli sa Javorom, Partizanom, TSC-om…

PROČITAJTE JOŠ:

OVO SIGURNO NISTE ZNALI Zvezdino pojačanje igra za Fahardo! Odigrao je već šest mečeva, u proseku 33 minuta na parketu!

O PRELAZNOM ROKU “VEČITIH” Kuzmanović za MaxBet sport: Nedović treba da bude lider Zvezde! Partizan je morao da se opredeli za kvalitetne i iskusne igrače

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.