Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

DRAMA NA SLAVLJU U ĐIRONI Klupska snimateljka visila naglavačke sa krova autobusa! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Klupska snimateljka Đirone umalo pala sa vrha autobusa (Foto: Printskrin/Tviter)

Fešta u Đironi kakva se ne pamti upriličena je na ulicama ovog katalonskog grada u utorak, u čast fudbalera i košarkaša iz ovog grada koji su istog dana obezbedili prolaz u elitu!


MAJORKA: U četvrtak od 14:30 igraju Giron – Cicipas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Cicpasa 1.27. 


“Pola grada” je izašlo na ulice da pozdravi sjajan uspeh oba sportska kolektiva, košarkaši i fudbaleri su zajednički defilovali na krovu autobusa koji je prolazio kroz gradske ulice i kroz reku navijača, ali se fešta umalo tragično završila.

Naime, autobus je u jednom momentu prošao ispod masivne krošnje koja je bukvalno pokupila Nuri Margui, klupskog fotografa, toliko da je ona ostala da visi, poslednjim atomima snage boreći sa da ne padne sa ivice krova autobusa. Srećom, brzo je odreagovao fudbaler Arnau Martinez koji je, uz pomoć saboraca, povukao devojku i vratio je na sigurno.

Martinez je, inače, bio i junak pobede nad Tenerifima, strelac gola koji je rešio pobednika (3:1) i time doneo plasman Đironi u elitu.

Drama je zabeležena sa samog autobusa, snimak isprepadanih igrača je na svoj instagram objavila upravo spašena Nuri, koja je deo ove velike fešte, posmatrala iz neobičnog ugla – naglavačke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nuri Marguí (@nurimarguiphoto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nuri Marguí (@nurimarguiphoto)

PROČITAJTE JOŠ:

EGZIBICIJA Đoković bolji od Kanađanina u Lodonu

LEKCIJA ENGLEZA Srbija pretrprela debakl na EP u Slovačkoj, visi plasman u polufinale (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.