Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DRAMA RADONJIĆEVOG IGRAČA Krenuo na megdan Zvezdi, ali ne može da uđe u Srbiju!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić (Foto: Starsport)

Jedan od najboljih košarkaša Panatinaikosa Derik Vilijams zadržan je na graničnom prelazu aerodroma Nikola Tesla, jer je u Srbiju pokušao da uđe sa neispravnom putnom ispravom!


LIGA EVROPE: U četvrtak od 18:45 igraju Fejenord – Midtjiland, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.63. 


Derik Vilijams nedavno je grčkim vlastima prijavio nestanak pasoša. Međutim, izgleda da je u međuvremenu pronašao putnu ispravu, ali je zaboravio jednu sitnicu – da je ona već proglašena nevažećom u trenutku kada je prijavljen nestanak.

Sa tim, u sistemu poništenim pasošem, Vilijams je krenuo za Beograd kao član Panatinaikosove ekspedicije, ali pogranične vlasti Srbije nisu mu dozvolile ulazak, jer je očigledno putna isprava koju je poneo nevažeća.

Derik Vilijams (Foto: Evroliga)

Ostaje samo nejasno da li je Vilijams izvadio i novi pasoš pa greškom poneo stari koji je u međuvremenu pronašao i zaboravio to da prijavi, ili novi i nema nego je jednostavno mislio da stari i dalje važi.

U svakom slučaju, Amerikanac je zadržan na aerodromu gde čeka da grčka ambasada u Beogradu izda posebno uverenje vlastima Srbije na osnovu kojeg bi mogao da uđe u našu zemlju.

Vilijamsov dolazak na megdan Zvezdi je već bio doveden zbog povrede koju je zaradio u meču sa Arisom, a sada je neizvestan zbog problema sa srpskim pograničnim vlastima koje je sam izazvao.

Utakmica drugog kola Evrolige između Zvezde i Panatinaikosa se igra u od 19 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Đerona posle pobede: Miks dobrih momenata i glupih grešaka

RADULJICA DOBIO KONKURENCIJU Da li je ovo košarkaš sa najdužom bradom u Srbiji? (FOTO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.