Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGA Šampion pada sve dublje! Efes izgubio od Reala u reprizi finala…

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Vasilije Micić igra dobro ove sezone, ali ga tim ne prati (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Kao i prethodnih sezona, “pivari” su i ovu započeli sporo. Prikazuju skromne partije, što nije nešto zabrinjavajuće, ako se uzme u obzir da im je to maltene postala tradicija.


NBA: Naša kladionica daje kvotu 1.95 na pobedu Atlante protiv Filadelfije za utakmicu od 01.30.


U četvrtak je nastavljeno sedmo kolo Evrolige, a tog dana je bilo odigrano šest utakmica, od kojih su dve odigrali srpski predstavnici, Crvena zvezda i Partizan. Oba su doživela poraze na gostujućim terenima, a derbi runde je bio viđen u Madridu.

Tamo je Efes doživeo čak peti poraz u ovosezonskom izdanju takmičenja, što ga postavlja na veoma nisko 15. mesto na tabeli. Od njega je ovoga puta bolji bio Real (94:85), što je bila svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala Fajnal fora.

“Kraljevski klub” je tri četvrtine na meču rešio u svoju korist i sigurno je čuvao stečenu prednost, koja je u poslednjoj četvrtini bila i dvocifrena. Jednostavno, “pivari” nisu imali šanse i rutinski su izgubili.

Najbolji u njihovim redovima je bio Vil Klajburn sa 25 poena i devet skokova. Doduše, utisak je pomalo pokvario time što je izgubio pet lopti i dozvolio da mu tri šuta budu izblokirana. Ante Žižić je zabeležio 17 poena i sedam skokova, a Vasilije Micić 15 poena i osam asistencija.

Kod domaćih su se istakli Gabrijel Dek i Vensan Poaje sa po 13 poena i pet skokova. Adam Hanga je bio dobar sa 11 poena, četiri skoka i šest asistencija, dok je Serhio Ljulj na svom kontu imao 10 poena i pet asistencija.

Preostale dve utakmice sedmog kola Evrolige, one između Panatinaikosa i Baskonije, odnosno Valensije i Monaka, na programu su u petak.

EVROLIGA, 7. KOLO

SREDA
Armani – Virtus 59:64

ČETVRTAK
Fenerbahče – Crvena zvezda 93:79
Real Madrid – Efes 94:85
Alba – Bajern Minhen 77:79
Olimpijakos – Partizan 87:58
Makabi – Barselona 79:86
Asvel – Žalgiris 76:93

PETAK
20.30 Panatinaikos – Baskonija
21.00 Valensija – Monako


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

SLOVAK PRED POTPISOM Partizan nadomak dogovora sa centrom!

POJAČANJE PARTIZANA TEMA I U GRČKOJ Obradović upitan o Brodzijanskom: Razumem da informacije idu brzo…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.