Budimo u kontaktu

EVROLIGA

EVROLIGA SANKCIONISALA ZVEZDU Izrečena privremena mera, a evo o čemu se tačno radi…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Crveno-bele neprijatno iznenadila odluka rukovodstva Evrolige (Foto: Starsport)

Evroliga je na zvaničnom sajtu ovog takmičenja objavila da je Crvena zvezda dobila privremenu zabranu da registruje nove igrače, a kao razlog se navodi to što crveno-beli jer nisu dostavili potrebne podatke. U kratkom saopštenju se ne navode detalji niti koliko će zabrana trajati.


SVETSKO PRVENSTVO U nedelju od 20 časova u osmini finala Argentina igra protiv Australije. Ako verujete da “kenguri” mogu do nove senzacije kvota u kladionici MaxBet je 19.


Ističe se da klub sa Malog Kamlegdana nije dostavio potrebnu dokumentaciju pošto je kontrolna komisija pokrenula sudski postupak.

Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde mts Beograd po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera – stoji u saopštenju.

Ovakva zabrana u teoriji sprečava trenera Duška Ivanovića da razdrma ekipu nekim novim imenom u igračkom kadru. Ipak, jasno je da Crvena zvezda u ovom momentu sa novim trenerom na klupi izgleda izvanredno i trenutno je u seriji pobeda u svim takmičenjima.

Treba sačekati i da se Crvena zvezda zvanično oglasi o kakvoj dokumentaciji se radi i kako će se čitav problem razrešiti.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI PARAOLIMPIJCI BLISTALI NA SVETSKIM ŠAMPIONATIMA Zlato za Bebu i Nadu u Granadi!

ŠVAJCARCI KOMPLETNI Jakin najavio ofanzivu, pod posebnom prismotrom Vlahović i Mitrović

9 Komentara

9 Comments

  1. Slobodan

    01.12.2022. at 18:00

    Ajmo malo trsi z..cu

    • MILO Montenigers

      01.12.2022. at 19:03

      Ako i ovo nije nešto opet mutio MURAT TEGETOGLU,e ne zvao se ja Ostoja

  2. Moca

    01.12.2022. at 18:13

    Borjan se osvetio hrvatima i poslao ih na Spance.

    • PAPA FRANJA

      01.12.2022. at 18:54

      Prosuše im Španci creva

  3. Potraži me u predgrađu

    01.12.2022. at 18:20

    Sad če legenda kluba da pošalje excel tabelu sa UPPRom…ako prođe prođe …

  4. Štefa platit čemo

    01.12.2022. at 18:24

    Prijavila ZVEZDU, baba SERA,starija gospdža nužničarka Štefa iz GAJDOBRE,jer joj delije nisu platile džvizadanje u klonji na željezničkoj štajgi

  5. dr Covkins.

    01.12.2022. at 19:03

    To u mojim eksel tabelama ne piše.

  6. Puče budžet,izgore ti kesa Nebojšooo

    02.12.2022. at 07:55

    Šta bi doktore TRT MILJOJKA,aaa?! Lagao Čović za budžet,izgleda je manji od prijavljenog. Eee moj doktore. Idi na kurs kod KURSADŽIJU O’STOJKA MccMICAILA Irca iz SAMAJLU,nek te nauči kako se mulja!

  7. protaras

    02.12.2022. at 17:57

    aj covicu ne… se vise, em igramo sa decom topic od kako se povredio ivanovic, em imamo penzionisanog braduljicu da glumi talase u publici, znaci centar trojka i zamena za ivanovica pod hitno, doveo si onog slepca sto nikad nigde trener biti nece da bi… sad ispravljaj i daj coveku da moze da igra sa necim, jer kad bi se pita od… pravila i kad bi to trener mogao onda se igraci ne bi ni kupovali

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.