Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FEJSA I ZVANIČNO CRNO-BELI Potpis na aerodromu pa pravac Antalija!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i Ljubomir Fejsa (Foto: FK Partizan)

Ono što je u sredu uveče najpre najavljeno a zatim i potvrđeno, u četvrtak ujutro je i ozvaničeno. Partizan je dobio prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku!


EVROLIGA: od 18 igraju Zenit – Anadolu Efes, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.92. 


Bivši igrač Olimpijakosa, Benfike, Alavesa, Al Ahila, Ljubomir Fejsa i zvanično je postao novi član crno-belih, kluba koji je napustio pre 11 godina i u koji se, eto, posle uspešne internacionalne karijere i vratio.

U prisustvu generalnog direktora Partizan Miloša Vazure, Ljubomir Fejsa je potpisao ugovor na godinu i po dana sa crno-belima. Paraf je stavljen na beogradskom aerodromu, pa je odmah posle ovog čina Fejsa krenuo na let za istanbul.

U toku današnjeg dana pridružiče se ekipi Aleksandra Stanojevića na drugom delu priprema u Beleku i nema sumnje, iskusni vezista predstavljaće veliko pojačanje u borbi za titulu.

SRBI U CENTRU PAŽNJE Dabl-dabl Jokića i odličan povratak Bogdanovića (VIDEO)

DOKLE JE OVAJ DOBACIO? Predsednik FIFA pronašao razlog za Mundijal na svake dve godine, ali kakav!

 

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.