Budimo u kontaktu

FIFA

FIFA SPREMA VELIKU PROMENU Sa Infantinom nikad nije dosadno, evo koliko bi mogli da traju mečevi u Kataru…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Predsednik FIFA Đani Infantino (Foto: Beta/AP)

Dok se sprema za novembarsko Svetsko prvenstvo u Kataru, FIFA navodno razmatra i promenu pravila koja bi učinila utakmice dužim. A sve to da bi fudbal bio fer prema navijačima i da ne bi otišli sa stadiona uskraćeni za dovoljno igre.


LIGA ŠAMPIONA Čelsi dočekuje Real Madrid, a kvota naše kladionice na igru od 0-2 gola je 1,70.


Prema pisanju italijanskog lista “Korijere delo Sport”, predsednik Međunarodne fudbalske federacije Đani Infantino razmatra da utakmice budu u startu produžene bar za po 10 minuta. FIFA ne želi da i na Mundijalu navijači koji plate za 90 minuta fudbala zapravo dobiju 50 minuta efektivne igre po utakmici.

Predlagači ove promene imaju u vidu i to da ekipe imaju pravo na po pet izmena, kojima bi se izgubilo mnogo vremena u svakoj utakmici. Takođe, nije manje važno ni to da bi i sponzori bili zadovoljniji da imaju još po 10 minuta za reklamiranje.

Po svemu sudeći, predstojeće Svetsko prvenstvo neće biti revolucionarno samo zbog toga što se igra usred sezone, već što bi moglo i da donese promene koje bi drastično promenile izgled utakmica. A reprezentacija Srbije biće deo svega toga, u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

PROČITAJTE JOŠ:

“GRAĐANI” IMAJU KAPITAL De Brujne probio bunker Atletika! (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/uzasna-vest-van-gal-boluje-od-raka-353762/

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.