Budimo u kontaktu

ITALIJA

FJORENTINA NISKO PALA Evo šta klub po ceni od 20 evra nudi navijačima koji imaju Vlahovićev dres!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fjorentina ponudila navijačima prepravku Vlahovićevih dresova (Foto: Beta/AP)

Ne mogu u Firenci da se pomire sa odlaskom Dušana Vlahovića u Juventus. Srpski napadač je 1. februara i zvanično promovisan kao novo pojačanje Stare torinske dame.


Engleska 2: Na meču Svonsi – Luton, naša kladionica nudi kvotu 3.75 za igru 1-1.


Iako na sajtu šopa Fjorentine nisu potpuno obrisani tragovi Dušana Vlahovića, gde je njegov dres mogao i dalje da se kupi, sada stiže i neverovatna informacija i ponuda koju je klub sa Artemio Frankija ponudio svojim navijačima.

Naime, Fjorentina nudi svima koji imaju dres Dušana Vlahovića da po ceni od 20 evra dobiju “prepravljeni” dres, gde će biti uklonjeno prezime srpskog reprezentativca i nalepljeno prezime nove devetke Viole – Artura Kabrala, koji je stigao iz Bazela odmah nakon transfera Vlahovića u Juventus!?

Kao i u mnogim ljubavnim pričama, i u ovoj između Vlahovića i Fjorentine, na kraju se ljubav pretvorila u mržnju. Uprava ga je na svaki mogući način “crnila”, navijači su mu pretili smrću i pisali uvredljive transparente, pa je Vlahovića čuvala i policija ispred kuće u kojoj je živeo, a na kraju je Firencu napustio pod okriljem noći kada je krenuo na potpis ugovora u Torinu.

Nemac posle godinu dana dobija novi posao

NOVA STANICA Bivši igrač Partizana ima sedmi klub u Italiji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.