Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Fojc pobednik spusta u Kicbilu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Beat Fojc (Foto: Beta/AP)

Švajcarac Beat Fojc pobednik je spusta koji se za Svetski kup vozio u Kicbilu. On je kegendarnu stazu Štrajf prešao za 1:56.68 minuta.


LIGA 1: Od 20:45 igraju PSŽ – Rems, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.24. 


Drugi je bio njegvo zemljak Marko Odermat sa 21 stotinkom zaostatka, a treći je Austrijanac Danijel Hemetsberger, koji je zaostao 90 stotinki. Aleksandar Omot Kilde iz Norveške, koji je pobedio na ovoj stazi u petak, zauzeo je šesto mesto sa 1.23 sekunde zaostatka.

U generalnom plasmanu Svetskog kupa vodi Odermat sa 1200 bodova, a slede Kilde sa 825 i Matijas Majer iz Austrije sa 692. Kilde vodi u poretku spustaša sa 445 bodova, ispred Fojca koji ima 437 i Majera sa 402.

Sjajni Srbin odbranio penal u Seriji A (VIDEO)

ŠTA URADI, ČOVEČE? Srpski tim nikada lakše nije zaradio penal (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.