Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

GOLČINA U MARSELJU Francuz pocepao mrežu, Grci ostali u čudu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Dimitri Paje je postigao fantastičan gol u meču sa Grcima (Foto: Printskrin/Tviter)

Možda njegova karijera nije uspela da bude onakva kako se pretpostavljalo da će da bude, ali Dmitri Paje je majstor fudbala. U četvrtak uveče su to videli i fudbaleri PAOK-a, čiju je mrežu zatresao u 45. minutu meča u okviru četvrtfinala Lige konferencija.


Francuska: Na meču Lorijen – Sent Etjen, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 3+.


Njemu je lopta idealno “sela” na nogu nakon očigledno smišljene akcije posle kornera koji je Olimpik izveo u poslednjim trenucima prvog dela meča, a udarac je bio još bolji. Paje je “punom” uhvatio loptu i spektakularno pogodio mrežu koju je čuvao Pašalakis. Golman gostujućeg tima bio je potpuno nemoćan ovom prilikom, a niko ne može da mu zameri što nije bolje intervenisao.

Jednostavno, ovakvi udarci se ne brane. Golmani koji su imali prilike da igraju protiv Pajea to znaju, jer ovo nije prvi evrogol u režiji francuskog majstora fudbala. Marselj je na kraju pobedio sa 2:1 i ima gol prednosti pred revanš u Solunu.

Pogledajte majstoriju Pajea:

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ O SP U ATLETICI I ZASTAVI U KAUNASU: Nismo želeli da odbijemo gostoprimstvo, jer bi nas izbacili sa Olimpijskih igara! Odluka Crvene zvezde je klupska stvar

UEFA MENJA SISTEM KVALIFIKACIJA Uvodi se novo pravilo, evo ko i na koji način može u Ligu šampiona

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.