Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

GRCI PIŠU Partizan ponudio 1,5 miliona evra igraču Olimpijakosa! (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Tajler Dorsi često je igrao pred beogradskom publikom (Foto: Starsport)

Crno-beli spremaju tim za narednu sezonu u kojoj će igrati Evroligu. Od trenutka kada je postalo poznato da se Partizan vratio u evropsku elitu posle osam sezona, počela je i licitacija sa igračima koji bi potencijalno mogli da pojačaju redove crno-belih.


KVALIFIKACIJE ZA SP Letonija u četvrtak od 18.30 dočekuje Srbiju a kvota naše kladionice na pobedu srpskih košarkaša je 1.40.


Grčki ”BN Sports” prenosi da su crno-beli spremni da izdvoje ozbiljan novac kako bi doveli Tajlera Dorsija koji je trenutno član Olimpijakosa. Amerikanac navodno već neko vreme treba da produži ugovor sa Pirejcima, ali se to još uvek nije dogodilo, a čini se da bi Partizan to mogao da iskoristi, ako je verovati grčkim medijima.

Navodno je Partizan ponudio Dorsiju 1,5 miliona evra godišnje i špekuliše se da je to razlog zbog kojeg još nije došlo do produžetka ugovora Amerikanca i Olimpijakosa.

Šta je od ovoga istina znaće se verovatno vrlo brzo.

PROČITAJTE JOŠ:

PEŠIĆ PRED LETONIJU Jeste važno, nije i odlučujuće

DA LI KAPITEN OSTAJE? Stolica i Zdjelar oči u oči, navijači čekaju ishod

16 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.