Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA B Minjoli začarao mrežu, Briž odoleo u Madridu i zakoračio u nokaut fazu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Kluba Briž pred početak meča u Madridu (Foto: FK Klub Briž)

Odoleo je Klub Briž i na stadionu “vanda Metropolitano”, odigrao 0:0 sa favorizovanim Atletikom i pokazao da nije slučajno ubedljivi lider Grupe B. Ovim remijem Briž je praktično zakoračio u nokaut fazu, dok će Atletiko za tako nešto morati da se izbori u poslednja dva meča.


LIGA ŠAMPIONA: Od 21 igraju Plzenj – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.20. 


Bilo je mnogo uzbuđenja u prvih 45 minuta meča u Madridu. Počelo je šansom gostiju, ali Jutgla u 10. minutu nije bio precizan, da bi četiri minuta kasnije zapretili domaći preko Grizmana. A onda je u 20. minutu Korea propustio sjajnu šansu da donese prednost Atletiku.

Nastavili su Madriđani da opsedaju šesnaesterac Belgijanaca, gol Nigueza u 23. minutu poništen je zbog ofsajda, a tri minuta kasnije ponovo je u prilici bio Grizman, ali je Minjole sjajno intervenisao.

A onda u 41. minutu sudija Deni Mikeli pokazuje na belu tačku u korist Briža! Međutim, nekoliko trenutaka kasnije stiže signal iz VAR sobe, pa je cela situacija dodatno analizirana, a konačna odluka obradovala je navijače na stadionu “Vanda Metropolitano”, jer Belgijanci ipak nisu dobili jedanaesterac!

Koliko je prvo poluvreme bilo uzbudljivo, toliko su u nastavku izostale šanse. Belgijanci su pronašli način da obuzdaju nalete domaćina, koji nije stvorio čestitu šansu u drugih 45 minuta. Istina, malo je falilo da Briž saplete sam sebe, jer je Sova bez ikakve potrebe u 82. minutu dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, ali “jorgandžije” tu prednost do kraja meča i u nadoknadi nisu iskoristili iako su imali šanse preko Morate i Kunje, ali je golman Minjoli bio fantastičan.

Na kraju je ostalo 0:0, rezultat kojim je Klub Briž jednom zakoračio u nokaut fazu Lige šampiona!

GRUPA B, 4. kolo

Sreda

Atletiko Madrid – Klub Briž 0:0

(Sova ck 82)

21.00 Bajer Leverkuzen – Porto

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

KAO BOMBONA Za ovakvim stadionom vapi Srbija (FOTO+VIDEO)

DOJADILA MU TEMA Anćeloti odbrusio novinaru: I vi imate hrabrosti da me to pitate?

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.