Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA B Sunovrat Madriđana u Portu, Atletiko ostao i bez Lige Evrope! Bajeru bod dosta za treće mesto (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Eustakio proslavlja drugi gol za Porto sa Galenom (Foto: FK Porto)

Totalni evropski fijasko madridskog Atletika. Pre nedelju dana oprostili su se od Lige šampiona, a sada su ostali i bez Lige Evrope, jer su u poslednjem kolu Grupe B poraženi u Portu, domaćin je slavio sa 2:1, dok je Bajeru iz Leverkuzena i bod protiv Kluba Briž kod kuće – 0:0, bio dovoljan da stigne, a zbog boljeg međusobnog skora i prestigne “jorgandžije”!


Na meču Bajern – Inter, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 4-6.


Da se crveno-belima iz Madrida crno piše videlo se već u 5. minutu meča na stadionu “Dragao”, kada je Taremi doveo u vođstvo Porto, za koji je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Marko Grujić.

A kada je Eustakio u 26. minutu duplirao prednost portugalske ekipe, bilo je jasno da je ovo oproštajna utakmica Atletika od evropske scene za ovu sezonu. Posle toga meč je ušao u mirniji tok, Porto je igrao onoliko koliko mu je bilo neophodno da zadrži vođstvo i zabeleži pobedu koja mu je, posle remija u meču u Leverkuzenu, donela i prvo mesto u Grupi B. Autogol Marsana u 95. minutu samo je ublažio poraz “jorgandžija”, ali ne i sumorni utisak.

A u Nemačkoj navijači na Baj areni nisu videli nijedan gol, ali na kraju su svakako bili zadovoljni, jer je Bajer i ovim remijem stigao do trećeg mesta i šesnaestine finala Lige Evrope. Bilo je šansi na obe strane, više su ih imali Nemci, ali su Belgijanci odoleli i pokazali da nisu slučajno u osmini finala Lige šampiona.

GRUPA B, 6. kolo

Bajer Leverkuzen – Klub Briž 0:0

Porto – Atletiko Madrid 2:1 (1:0)

(Taremi 5, Eustakio 26 – Marsano ag 90+5)

Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.