Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA G “Građani” demolirali Kopenhagen, “milioneri” se prošetali kroz Sevilju (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Erling Haland proslavlja svooj drugi gol u meču sa Kopenhagenom (Foto: FK Mančester siti)

Mančester siti i Erling Haland nastavljaju da terorišu rivale. Pred “građanima” je oružje položio i Kopenhagen, na “Etihadu” je bilo 5:0 za engleski klub, koji je poosle tri kola prvi sa maksimalnih 9 bodova. Razloga za zadovoljstvo ima i Dortmund, koji je na gostovanju u Sevilji slavio sa 4:1 i na dobrom je putu da uz “građane” bude druga ekipa koja će da izbori plasman u nokaut fazu.


BRAZIL Pola sata posle ponoći Atletiko dočekuje Fortalezu. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.20.


U Mančesteru, u prvih pola časa, novi šoou Erlinga Halanda. Sjajni Norvežanin je nastavio golgeterski niz. Već u 7. mkinutu načeo je mrežu Danaca, a u 32. minutu duplirao prednost svoje ekipe. na odmor se otišlo sa ubedljivih 3:0, s obzirom da je u 39. minutu sopstvenu mrežu pogodio fudbaler Kopenhagena Koholava.

U nastavku se na gol čekalo deset minuta, a ponovo se zatresla mreža gostiju. Vezista Kopenhagena Marko Stamenić, momak naše gore list ali sa pasošem Novog Zelanda (rođen u Velingtonu) napravio je prekršaj u svom šesnaestercu, a Mahrez sa bele tačke donosi “građanima” ubedljivih 4:0. Bilo je, dakle, samo pitanje sa koliko će golova razlike Siti da trijumfuje. U 76. minutu pukla je “petarda”, pošto je Alvarez bio precizan za konačnih 5:0.

Borusija iz Dortmunda je sjanno odigrala prvih 45 minuta u sevilji, kada je stekla triu gola prednosti. Već u 6. minutu “milioneri” su poveli golom Gerera. Pokušavali su Španci da stignu prednost, imali i neke prilike, ali u finišu prvog dela usledio je njihov totalni slom. Prvo je u 41. minutu Belingem povisio na 0:2, da bi samo dva minuta kasnije i Adejemi pogodio za 0:3.

Sevilji je u nastavku trebao brzi gol i on je usledio, već u 51. minutu, kada je En Nesiri smanjio na 1:3. dao je taj gol krila domaćim fudbalerima, ali kako je vreme odmicalo bilo je jasno da su “milioneri” ipak ta ekipa kloja kontroliše situaciju. Sve nade domaćinima pokopao je Brandt u 75. minutu, kada je postigao novi gol za Dortmund, gol za konačnih 1:4.

GRUPA G, 3. kolo

Sreda

Mančester siti – Kopenhagen 5:0 (3:0)

(Haland 7, 32, Koholava ag 39, Mahrez pen 55, Alvarez 76)

Sevilja – Dortmund 1:4 (0:3)

(En Nesiri 51 – Gerero 6, Belingem 41, Adejemi 43, Brandt 75)

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

GRUPA “E” Salcburg sa penala srušio Dinamo, “modrima” poništen gol u nadoknadi vremena! Drmić nije iskoristio veliki kiks Pavlovića (VIDEO)

SVETSKO PRVENSTVO Srpkinje opet maksimalne

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.