Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IVICA UMESTO IVICE Kralj je novi sportski direktor Partizana!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Stari i novi sportski direktor, Ivica Iliev i Ivica Kralj (Foto: Starsport)

Stolicu sportskog direktora Partizana, koja je upražnjena od ostavke Ivice Ilieva, popunio je dosadašnji šef skauting službe i legenda crno-belih – Ivica Kralj, koga su Skupština, odnosno Upravni odbor kluba iz Humske u četvrtak uveče i zvanično postavili na pomenutu funkciju i dali mu odrešene ruke na čelu sportskog sektora.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Belgija – Vels, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40. 


To je u neku ruku bio i logičan sled događaja, s obzirom da se Kralj marta 2021. godine posle 14 godina vratio u Humsku i to kao koordinator u sportskom sektoru, ali i šef skauting službe, jednako učestvujući u aktivnostima prvog tima i Omladinske škole crno-belih.

Odlaskom Ilieva, krajem jula, pomenuta pozicija sportskog direktora je ostala prazna, pa su završetak prelaznog roka, zajedničkim snagama, kraju priveli skauti, trener Gordan Petrić, posle smene Ilije Stolice, i generalni direktor Miloš Vazura.

Kralj će preuzeti ulogu prethodnika na čelu sportskog sektora i u saradnji sa skautima prvog tima – Dejanom Rusmirom, Slađanom Šćepovićem, Zvonkom Popovićem, Aco Trifunovićem, Radetom Zaladom, Vladom Čapljićem, Predragom Jušićem, Zvonkom Živkovićem i Ilijom Zavišićem briniti o igračkom kadru i sportskim pitanjima u Partizanu.

Podsetimo, pomenuta funkcija je ostala upražnjena posle ostavke Ivice Ilieva, koji je krajem jula želeo da smeni Iliju Stolicu zbog očajnih igara i rezultata, ali se tome usprotivio predsednik Milorad Vučelić, koji je stao na stranu trenera, koga je inače sam i imenovao.

Iliev je otišao iz kluba, Stolica ostao i dodatno unazadio ekipu dopustivši najvećem rivalu da ode na sedam bodova prednosti, kao i eliminacijom od kiparskog AEK-a iz Larnake, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

TUŽILAŠTVO FORMIRALO PREDMET Binić dao iskaz o nameštanju utakmica u svojstvu građanina

U POSLEDNJEM TRENUTKU Partizanu pretile ozbiljne sankcije, ali ih je izbegao u “minut do 12”!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.