Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

KACIJA U FINALU ZAIN KUPA Srpski stručnjak u Kuvajtu pred prvim peharom u sezoni

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener Kacije Boris Bunjak (Foto: Privatna arhiva)

Fudbaleri kuvajtske Kacije pobedili su u polufinalu Zain kupa ekipu Sahela rezultatom 3:0 i plasirali se u finale, a to znači da se poznati srpski stručnjak Boris Bunjak nalazi na korak od novog trofeja!


NCAA PLEJ-OF: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Mičigen stejta protiv Kanzas stejta je 1.87. Utakmica počinje u 23.30.


Bunjak koji je na klupu jednog od najvećih arapskih klubova seo jesenas uoči 5. kola šampionata, a posle katastrofalnog starta odnosno dva poraza i dva remija, uspeo je i da konsoliduje ekipu i da ostane u trci za čak tri trofeja. Prvi bi mogao da osvoji već u ponedeljak, kada će se Kacija u finalu Zain kupa sastati sa Salmijom, koja je u drugom polufinalu savladala favorizovani Al Arabi sa 3:1.

Doveo je Bunjak Kaciju do ubedljivog prvog mesta u svojoj grupi Zain kupa, a u polufinalu je usledio i ubedljiv trijumf protiv drugoplasiranog tima iz druge grupe, Sahela. Već na poluvremenu Kacija je imala 2:0, uz promašaj rivala sa bele tačke, u nastavku meča mreža Sahela zatresla se i treći put i tu je priča bila završena.

Uradili smo što su navijači od nas i očekivali i sada se okrećemo finalu. Salmiju cenim, ali verujem u svoju ekipu – kratko je po završetku polufinala rekao Boris Bunjak.

A posle lošeg starta svog prethodnika, Bunjak je uspeo da dovede Kaciju do treće pozicije u šampionatu, sa koje će i startovati u plej-ofu za titulu. Kaciju 5. maja čeka još jedno polufinale, Emir kupa, protiv lidera prvenstva Al Kuvajta.

PROČITAJTE JOŠ:

MOŽE I BEZ VILDOZE Zvezda granitnom odbranom do velikog preokreta! Najbolji napad Evrolige sveden na 63 poena (VIDEO)

SAOPŠTENJE NOVOPAZARSKE POLICIJE Uhapšen napadač na golmana Kljajića!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.