Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

KAKVA ČESTITKA! Najbolji igrač Serije A slavio vodeći gol “orlića” u meču sa Izraelom, jasno je i zašto (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Marko Lazetić proslavlja gol u meču sa Izraelom (Foto: FSS)

U19 tim Srbije je spektakularnom utakmicom otvorio Evropsko prvenstvo. Igrali su “orlići” 2:2 sa Izraelom u meču u kome su poveli, potom primili bizaran gol i na kraju uspeli da izjednače u samom finišu meča.


ARGENTINA 1 Barakas od 02.30 dočekuje Boku Juniors, a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 1.53.


Prvi gol na utakmici delo je nekadašnjeg bisera omladinske škole Crvene zvezde Marka Lazetića. On je sa leve strane dobio odličan pas, primio loptu od Nemanje Motike i poslao loptu u mrežu.

To je Lazetić burno proslavio, ali nije slavio samo napadač “orlića” već i njegov saigrač iz Milana Rafael Leao! Najbolji igrač Serije A u sezoni iza nas je očigledno stvorio posebnu vezu sa Lazetićem, pa je na tviteru postavio video ovog gola i napisao:

Moj čovek!, uz emotikon srca.

Milan je dao 5.000.000 evra za Marka Lazetića, a očigledno da ga najbolji u Milanu jako cene.

Naš tim narednu utakmicu igra sa Engleskom u sredu, a onda u nedelju “orlići” zatvaraju grupnu fazu duelom sa Austrijom.

PROČITAJTE JOŠ:

RADONJIĆ O OSTANKU U ZVEZDI Želja nije sporna, razgovaraćemo… Sada treba da slavimo

BRAVO IVANA Heroina srpske atletike osvojila drugo zlato u dva dana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.