Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KAO KEC NA DESET Povratak reprezentativca u redove desetkovanog Partizana: Očekujem da navijači naprave iskorak!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

KK Partizan (Foto: Starsport)

Veliki problemi sa povređenim igračima su iskrsli usred priprema crno-belih za novu sezonu. Kako bi im treninzi bili na optimalnom nivou, potrebno je da se pojavi određeni broj učesnika.


FRANCUSKA Od 20.45 Lion u derbiju dočekuje PSŽ. Deluju “sveci” nedodirljivo, zato je kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.65.


Požalio se nedavno Željko Obradović na trenutno zdravstveno stanje svojih pulena, te istakao da su čak četvorica van stroja iako sezona još uvek nije počela. Trojica od njih neće biti u stanju ni da započnu istu: Aleksa Avramović, Gregor Glas i Alen Smailagić, dok će Dante Egzum van parketa provesti desetak dana.

Samim tim, problem predstavlja i kvalitet treninga pošto je za to potreban i određen broj učesnika. Ipak, nije sve tako crno, pošto se pripremama tima iz Humske priključio i Jam Madar, koji se do skoro sa reprezentacijom Izraela takmičio na Evrobasketu:

– Lepo je vratiti se, stigao sam pre dva dana, malo sam odmorio nakon reprezentacije, sada sam ovde i spreman za početka sezone – poručio je Madar za klupsku televiziju, pa potom dodao:

– Započeli smo nešto prošle sezone, moramo da se popnemo stepenik iznad i nastavimo ono što smo započeli.

Partizan će se naredne sezone takmičiti u Evroligi:

– Uzbuđen sam, svi žele da igraju na najvišem nivou, siguran sam da će nas treneri najbolje pripremiti, imamo vremena da se upoznamo i uklopimo, da vidimo ko je u čemu najbolji da igramo najbolju moguću košarku.

Omaleni Izraelac je imao i poruku za navijače:

– Siguran sam da će ambijent u Areni biti odličan svakog puta. Iz iskustva znam da će napraviti iskorak u odnosu na prethodnu sezonu. Sa naše strane, mi moramo da se pripremimo. Ono što smo prošle sezone započeli, sad treba da završimo – najavljuje borbu Madar.

PROČITAJTE JOŠ:

FIBA EVROPA ODLUČILA Kipar ide direktno na Evrobasket 2025. godine, evo ko su četiri domaćina…

ŽELJKO OBRADOVIĆ: U problemu smo, imamo četvoricu povređenih, jedan je lakše, ali ostali…

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.