Budimo u kontaktu

KATAR 2022

KAPITENSKA TRAKA RAZDORA Danci zapretili radikalnim potezom! I u tome neće biti sami

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Eriksen je poneo kapitensku traku Danske u meču sa Tunism (Foto: Beta/AP)

Fudbalski savez Danske zapretio je da bi mogao da napusti Međunarodnu fudbalsku asocijaciju (FIFA) zbog izrečene zabrane kapitenima da nose tragu u duginim bojama, u znak podrške LGBT zajednici u Kataru.


Na meču Brazil – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 3.50 za igru X2&2+.


Prema pisanju engleskih medija, prvi operativac danskog fudbaka Jakub Jensen rekao je da je bio u razgovorima sa reprezentacijama koje učestvuju na Mundijalu, poput Engleske i Velsa, i da zajedno razmatraju pokretanje pravnog postupka protiv FIFA.

Sada razmatramo koje su nam pravne opcije i koordinišemo razgovore, ali u ovom trenutku nije moguće otići na Sud za sportsku arbitražu. To je u ovom trenutku nemoguće i mislim da je to samo glasina. Ako to želite, onda morate da se žalite u okviru sistema FIFA, pa da tu idete pred žalbena tela, a tek onda na CAS – izjavio je Jensen.

Da li će Danska napustiti FIFA?

Pretpostavljam da bi bilo izazova ako bi Danska sama napustila, ali hajde da vidimo da li ne možemo da imamo dijalog o ovim stvarima. Moraću da razmislim o tome kako da vratimo veru u FIFA. Moramo da procenimo šta se dogodilo, a onda da napravimo strategiju, zajedno sa nordijskim kolegama – dodao je Jensen.

PROČITAJTE JOŠ:

“ORLOVI” SPREMNI Poslednji trening pred meč sa Brazilom otklonio dilemu oko Kostića! Piksi nešto sprema… (FOTO)

IVANOVIĆ OPTIMISTA PRED MAKABI Jaki su, ali možemo sa njima! Evo i kako…

2 Komentara

2 Comments

  1. Iz šljivika

    23.11.2022. at 22:32

    Lokomotivica.

  2. Milojko Pantic

    23.11.2022. at 23:19

    Zapadna evropa i evropska zajednica je prepuna pedera.Zar su to evropske vrednosi,neka hvala.Danci neka napuste jer su u vecini pederi i stranci im prave decu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.