Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KLJAJIĆ O TORTURI U NOVOM PAZARU Navijači su mi zavrtali uši, pretili da će mi vaditi oči!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Filip Kljajić (Foto: Starsport)

Užasnu torturu doživeo je kapiten Novog Pazara Filip Kljajić. Nekadašnjeg golmana Partizana brutalno su izvređali navijači kluba za koji nastupa, prvo posle utakmice sa Kolubarom u subotu, a zatim i u sredu, kada se pokušaj pomirenja sa njima završio još strašnije.


EVROLIGA Košarkaši Partizana u petak (20.00) dočekuju Olimpijakos, a u MaxBetu kvota na pobedu crno-belih je 1.85.


Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili – kaže za “Novosti” Filip Kljajić.

Posle tri slobodna dana, vratio se u Novi Pazar, gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, u cilju pomirenja.

Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči!

O narednim potezima još nije odlučio.

Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub – zaključuje Filip Kljajić.

PREPORUČUJEMO:

NASTAVAK HAOSA U PAZARU Trener otišao pre nego što je i došao: Vidimo se drugom prilikom!

HAOS U NOVOM PAZARU Navijači fizički napali jednog od svojih najboljih igrača i bivšeg golmana Partizana, Ljajić napravio radikalan potez! (FOTO)

2 Komentara

2 Comments

  1. Novi Pazar Srbija

    23.03.2023. at 06:47

    Da li neko u ovoj državi može da objasni tim huliganima da se Novi Pazar nalazi u Srbiji i postoji li zakon koji može i treba da sankcioniše takve likove

    • Master

      23.03.2023. at 11:13

      Slažem se. Al onda nek objasni isto i huliganima Zvezde, Partizana i Rada n primer, pošto ne vidim razliku u ponašanju. Onda i njima objasniti da je Beograd u Srbiji…da važe zakoni i bla bla bla… ne s***te više sa secesionistickim stavovima. Tako ste i sa Kosovom radili pa vam posle đavo kriv… huligani i navijači su svuda isti. A vi ste ti koji ih ovakvim komentarima delite na ove i one po raznim osnovama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.