Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

KROS OPLEO PO NOVINARU: Trebalo ti je 90 minuta da smisliš ova pitanja?! Vidi se da si Nemac! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Toni Kros posle meča (Foto: Twitter/Printscreen)

Real Madrid je šampion Evrope. Toni Kros četvrti put otkada nosi dres “blankosa”. Nemac je u subotu uveče bio veoma ljut na svog sunarodnika novinara.


SRBIJA, BARAŽ ZA SUPERLIGU: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Novog Pazara protiv IMT-a je 1.55. Meč počinje u 18:30.


Na “travnatom tepihu” Sent Denija pristao je da odgovori na nekoliko pitanja za nemačke medije, ali se to pretvorilo u svađu sa novinarom. Toniju Krosu se nije svidelo pitanje.

Ono je glasilo da li je Kors iznenađen što je Liverpul dominirao čitav meč.. Kros se razbesneo:

– Imao si 90 minuta da smisliš šta ćeš da pitaš nakon utakmice i ti si uspeo da smisliš ovakva dva us**na pitanja. Dva negativna pitanja… Odmah se vidi da si nemački novinar, nema nikakve dileme oko toga – odbrusio je Kros.

Nemac piše istoriju u dresu Real Madrida. Četiri titule prvaka Evrope je osvojio. Toni Kros ima još godinu dana ugovora sa “kraljevskim klubom”.

PROČITAJTE JOŠ:

PROŠLO NEPRIMEĆENO Luka Jović šesti Srbin koji je osvojio Ligu šampiona (VIDEO)

KO JE KRIV? Saopštenje UEFA povodom kašnjenja finala Lige šampiona

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.