Budimo u kontaktu

KATAR 2022

KUCNUO JE ČAS Piksi napada Švajcarsku iz svih oruđa! (SASTAVI)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Selektor Stojković sa svojim izabranicima napada Švajcarsku (Foto: Starsport)

Sve staje u narednih nešto više od 90 minuta – Srbija i Švajcarska će od 20 časova odigrati ključni, poslednji meč grupe G Svetskog prvenstva za prolaz dalje. Orlovima je neophodna pobeda, ali i sprečavanje senzacije u vidu trijumfa Kameruna nad Brazilom.


Naša kladionica nudi kvotu 2.65 za pobedu Srbije nad Švajcarskom.


Poznati su i sastavi, a jedanaestricu “orlova” koji će početi duel, MaxBet sport je bez greške i najavio. Ono što će da obraduje fudbalsku Srbiju je odluka selektora Stojkovića da napadne Švajcarce iz svih oruđa, a to znači da će na terenu od prvog minuta biti i Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović!

Svi aduti su na talonu, ostaje samo da reprezentacija Srbije odigra onako kako zna i ume. A pokazala je u poslednjih godinu i kusur dana da i te kako ume!

SRBIJA: V. Milinković-Savić – Pavlović, Veljković, Milenković – Lukić – Kostić, S. Milinković-Savić, Tadić – Živković – Mitrović, Vlahović.

ŠVAJCARSKA: Kobel – Akanji, Šer, Rodrigez, Vidmer – Džaka, Frojler – Sou, Vargas, Šaćiri – Embolo

PROČITAJTE JOŠ:

TRESLO SE U KATARU Mitrogol i srpski navijači zajedno pevali u Dohi (VIDEO)

DRAMA ZALIVENA SUZAMA Urugvaj dobio Ganu, ali i jedni i drugi idu kući! Urusima falio jedan gol! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.