Budimo u kontaktu

ITALIJA

KUP ITALIJE Fjorentina nadigrala Sampdoriju, Jović “poštedeo” Stankovića

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Luka Jović pred golom Sampdorije (Foto: Beta/AP)

Fjorentina se plasirala u četvrtfinale Kupa Italije pošto je u Firenci pobedila Sampdoriju našeg stručnjaka Dejana Stankovića rezultatom 1:0. U startnoj postavio Viole bili su Jović i Terzić, u drugom poluvremenu zaigrao je i Milenkvić, dok je za Đenvljane Đuričić odigrao ceo meč.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Bruklina protiv Bostona u derbiju Istočne konferencije je 2.25. Utakmica počinje u 01.30.


Prvu šansu imali su gosti u 20. minutu, ali je Rinkon bio neprecizan. Kazna je stigla svega četiri minuta kasnije. Barak se sjajno probio kroz odbranu tima iz Đenove i savladao golmana Kontinija – 1:0.

Vođstvo je dalo krila Violi, pa su domaći diktirali tempo, bili opasniji rival, dok sa druge strane izabranici Dejana Stankovića nisu uspevali da nađu način da ispariraju kako treba. Zatresla se mreža Đenovljana i u 37. minutu, a loptu je u gol poslao Luka Jović. Međutim, slavlje srpskog reprezentativca je kratko trajalo. Pomoćnik je signalizirao ofsajd, a glavni sudija ipak želeo da sve proveri, pa je poslednju reč dao VAR. I tehnologija je potvrdila da je bio ofsajd, pa je ostalo 1:0. Imao je Jović šansu i u 45. minutu, ali nije bio precizan pa su se gosti na odmor prvukli sa sam jednim golom zaostatka.

U nastavku meča nije viđen bog zna kakav fudbal. Fjorentina je igrala koliko joj je trebalo da meč privede kraju, dok je Stanković izmenama pokušao da promeni situaciju na terenu. Međutim, Sampdorija nije stvorila ozbiljnu šansu za izjednačenje, a čak je meč i završila sa desetoricom jer je u 93. minutu zbog dva žuta kartona Muriljo morao u svlačionicu.

Poraz svakako nije lako pao Stankoviću, ali Serija A je za Sampdoriju daleko značajnije takmičenje kjem sada može u potpunosti da se posveti.

KUP ITALIJE – osmina finala

Četvrtak

Fjorentina – Sampdorija 1:0 (1:0)

(Barak 25 – Muriljo ck 90+3)

21.00 Roma – Đenova

PROČITAJTE JOŠ:

“LICITACIJA” SE NASTAVLJA Sad Argentinci našli Zvezdi desnog beka, tvrde da je srpski šampion spremio više miliona evra (FOTO)

DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS Suspendovano pet klubova, od toga dva po pravosnažnim presudama FIFA!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.