Budimo u kontaktu

ITALIJA

KUP ITALIJE Jović prekinuo post i odveo Fjorentinu u polufinale! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Jović sa saigračima proslavlja gol u meču sa Torinom (Foto: FK Fjrentina)

Fjorentina se plasirala u polufinale Kupa Italije. Viola je savladala Torino sa 2:0, a prvi gol za domaćina postigao je srpski reprezentativac Luka Jović!


KUP NEMAČKE: Od 20:45 igraju Majnc – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.50.


Već u 2. minutu gosti su imali priliku preko Ričija, ali je golman Viole Teraćiano sjajno intervenisao. I to je bilo sve od Torina u prvih 45 minuta. Na drugoj strani Fjorentina je imala šansu u 18. minutu kada je Mandragora bio neprecizan, a u 44. minutu malo je nedostajalo da se u strelce upiše srpski reprezentativac Nikola Milenković udarcem glavom posle centaršuta Dodoa.

Ništa bitnije nije se dešavalo do 65. minuta, a onda je profunkcionisala srpska veza Terzić – Jović! Terzić je uputio sjajan centaršut sa leve strane, a u buketu igrača pred golom Torina najbolje se snašao Luka Jović i udarcem glavom zatresao mrežu koju je čuvao njegov reprezentativni kolega Vanja Milinković Savić – 1:0.

Nisu gosti pretili ni posle toga, a Fjorentina je mirno privodila meč kraju, da bi u poslednjem minutu Ikone potvrdi o plasman Viole u polufinale Kupa Italije- 2:0. Istina, tri minuta kasnije Karamoh je smanjio na 2:1, ali se rezultat više nije menjao.

KUP ITALIJE, četvrtfinale

Utorak

Inter – Atalanta 1:0 (0:0)

(Darmijan 57)

Sreda

Fjorentina – Torino 2:1 (0:0)

(Jović 65, Ikone 90 – Karamoh 90+3)

21.00 Roma – Kremoneze

Četvrtak

21.00 Juventus – Lacio

PROČITAJTE JOŠ:

ŽALGIRIS SKENIRAN Litvanci ne mogu da iznenade Obradovića! A dve stvari su ključne…

NA SRPSKI POGON Tri gola nekadašnjih igrača Partizana u ubedljivoj pobedi Gazijantepa (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.