Budimo u kontaktu

NEMAČKA

KUP NEMAČKE Frajburg prošetao Hamburgom i plasirao se u finale

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Frajburga proslavljaju jedan od golova u Hamburgu (Foto: FK Frajburg)

Frajburg je prvi finalista Kupa Nemačke. Bundesligaš je na gostovanju Hamburgeru pokazao da je kvalitetniji rival, što se i vidi po konačnih 3:1.


Kup Italije: Na meču Juventus – Fjorentina, naša kladionica nudi kvotu 4.80 za igru X-X.


Od prvog minuta su gosti preuzeli konce igre u svoje ruke pa su petersen u 11. i Hofler u 17. minutu doneli Frajburgu prednost od 2:0. Nisu gosti tu, međutim, stali, U 35. minutu dosuđen je jedanaesterac za Frajburg, koji je Grifo pretvorio u već tada nedostižnih 3:0. Istina, Hamburger je u 38. minutu zatresao mrežju, ali je posle intervencije VAR-a pogodak Suhonena poništen zbog ofsajda.

U nastavku meča Frajburg je mudro čuvao loptu i vreme, domaći su pokušavali da dođu makar do počasnog pogotka, u čemu su i uspeli u 88. minutu kada je Glacel postavio konačnih 1:3.

U drugom polufinalu u petak će snage odmeriti Union Berlin i Lajpcig.

PROČITAJTE JOŠ:

DA SE ČOVEK NAJEŽI Navijači Liverpula stali uz Ronalda u najtežem trenutku njegovog života (VIDEO)

Ko je Zvezdin adut na severu Bačke? Svaka čast Ohiju, ali…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.