Budimo u kontaktu

NEMAČKA

KUP NEMAČKE Frajburg tek u finišu srušio drugoligaša za plasman u četvrtfinale

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča Sandhauzen - Frajburg (Foto: FK Frajburg)

Fudbaleri Frajburga plasirali su se u četvrtfinale Kupa Nemačke, jer su u meču osmine finala kao gosti pobedili ekipu Sandhauzena rezultatom 2:0.


KUP NEMAČKE Bohum u okviru Kupa u sredu dočekuje Borusiju Dortmund, a naša kladionica nudi kvotu 1.70 na trijumf gostiju


Bundesligaš se prilično mučio u duelu sa drugoligašem koji je takođe imao šanse da stigne do trijumfa i plasmana među četiri najbolje ekipe u KIupu. Ipak, finiš je bio koban za Sandhauzen.

Prvo je u 87. minutu Al Gadiju zatresao sopstvenu mrežu i doneo Frajburgu prednost, da bi u petom minutu nadoknade Petersen stavio tačku na meč – 0:2.

KUP NEMAČKE, osmina finala

Sandhauzen – Frajburg 0:2 (0:0)

(Al Gadiju ag 87, Petersen 90+5)

20.45 Ajntraht Frankfurt – Darmštat

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE BILA SAMO VEST DANA U SRBIJI O interesovanju Barselone za igrača Zvezde pisali ugledni španski listovi

NAŽALOST, POTVRĐENO Golman Malatije pronađen mrtav ispod ruševina (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.