Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KUP SRBIJE Inđija promašivala, Mićin i Matić odveli Kruševljane u osminu finala

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Strelac prvog gola za Napredak u Inđiji Petar Mićin (Foto: Starsport)

Posle Radničkog iz Sremske Mitrovice i Crvene zvezde, Napredak je treći klub koji je obezbedio plasman u osminu finala Kupa Srbije. Kruševljani su u intenzivnom meču sa mnogo prilika pobedili dobru i pomalo slosrećnu Inđiju 2:0 (1:0), golovima Petra Mićina i Bojana Matića, a uz izvanredne odbrane golmana Savića.


LIGA ŠAMPIONA: Od 18:45 igraju Napoli – Ajaks, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.68. 


Inđija i Napredak odigrali su veoma intenzivno prvo poluvreme po lošem terenu uz mnoštvo prilika i vođstvo gostiju iz Kruševca. Domaćin je igrao veoma dobro u prvih 25 minuta, ređale su se prilike pred golmanom Savićem, Đoković je imao tri šanse, Đurić je pogodio stativu, pa promašio za koji santimetar gol… Briljirao je Savić.

Kako to biva u fudbalu usledila je kazna. Kruševljani su imali tri prilike (Bastajić je pogodio prečku) pred zapeženim golmanom Čupićem koji je odolevao sve do 41. minuta. Posle dobre akcije po levoj strani i pasa Prijovića, povratnu loptu je Petar Mićin sa visine penala poslao u nebranjeni deo mreže. Mogao je domaćin da izjednači, ali je Savić refleksno spasao svoju mrežu izbivši nogom loptu na metar od gola.

Novom velikom prilikom za Inđiju počeo je drugi deo, ali posle isključenja Đokovića, Napredak je lako kontrolisao meč, spustio je ritam, da bi u 76. minutu posle šuta Pantića iskosa iskusni Bojan Matić sproveo loptu u mrežu za pobedu od 2:0. Imala je Inđija preko Đokića još dve prilike, ali danas je za njih mreža bila začarana.

KUP SRBIJE, 1/16 finala

Sreda

Inđija – Napredak 0:2 (0:1)

(Đoković ck 55 – Mićin 41, Matić 76)

PROČITAJTE JOŠ:

HAOS U JUVENTUSU Vlahović i Kostić hoće Alegrijevu “glavu”!

DRUGAČIJE NEGO U TURSKOJ Zvezda se odlučila na ovaj potez pred Ferencvaroš

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.