Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

LA LIGA Hetafe i Valensija mučili loptu, Maksimović promašio u 96!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nemanja Maksimović u prodoru na gol Valensije (Foto: FK Hetafe/Tviter)

Mali promet, takva i zarada. Hetafe i Valensija odigrali su utakmicu koja neće dugo da se pamti, kao ni rezultat, onaj najnepopularniji u fudbalu – 0:0.


SERIJA A: U nedelju od 15 igraju Verona – Napoli, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.20. 


Počelo je šansom Ramireza u 9. minutu. Bio je domaćin blizu vođstva, ali Valensija je uspela da se odbrani u toj situaciji. Kazali smo da je tom šansom počelo, a malo je nedostajalo da se njom i završi…

Ipak, jedino pravo uzbuđenje viđeno je u 72. minutu, kada je fudbaler Hetafea Majoral postigao gol. Počeli su domaći da slave, međutim, to slavlje prekinuo je VAR. usledilo je pregledanje snimka i posle otprilike dva mintta doneta je odluka – nema gola, jer mu je prethodilo igranje rukom. To je bilo i jedino pravo uzbuđenje do tada u utakmici koja će brzo pasti u zaborav. Osim možda devetominutne nadoknade, što nije čest slučaj, a u njoj je mogao da se proslavi Nemanja Maksimović, imao je šansu ali je njegov udarac sa desetak metara bio neprecizan.

LA LIGA, 28. kolo 

Subota

Levante – Espanjol 1:1 (0:0)

(Gomez 80 – Puado 50)

Granada – Elče 0:1 (0:1)

(Fidel 11)

Viljareal – Selta Vigo 1:0 (0:0)

(Pareho 64)

Hetafe – Valensija 0:0

Nedelja

14.00 Rajo Valjekano – Sevilja

16.15 Betis – Atletik B.

18.30 R. Sosijedad – Alaves

21.00 Barselona – Osasuna

Ponedeljak

21.00 Majorka – Real Madrid

Petak

Atletiko Madrid – Kadiz 2:1 (1:1)

(Žoao Feliks 3, De Paul 68, ck. Serano 88 – Negredo 45)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.