Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Lajović posle maratona u drugom kolu Australijan opena

Bojan Brezovac

Objavljeno

,

Dušan Lajović (Foto: Beta/AP)

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je prošle noći pobedio Madjara Martona Fučoviča sa 6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1.


Na meču Milan – Specija, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1&3-5.


Meč Lajovića i Fučoviča, 39. i 35. tenisera sveta, trajao je gotovo tri i po sata.

Srpski teniser će u drugoj rundi Australijan opena igrati protiv Španca Karlosa Alkarasa, koji je na startu turnira bio bolji od Čileanca Alehandra Tabila u tri seta.

Za razliku od Lajovića, Laslo Djere je zaustavljen na prvom koraku u Melburnu pošto je od njega bio bolji Kanadjanin Denis Šapovalov sa 6:7, 4:6, 6:3, 6:7.

Šapovalova u drugom kolu čeka južnokorejski teniser Sunvu Kvon koji je savladao Danca Holgera Runea posle pet setova.

Prvog dana Australijan opena nastupiće još dvojica srpskih tenisera, Nikola Milojević i Miomir Kecmanović.

AMERIKANAC OPLEO PO KOLEGAMA ZBOG NOVAKA: Vi ste je*eni moroni! Solidarni ste samo zbog novca! Zašto se niko ne povuče iz Melburna?

SKANDAL Rukometaš Crne Gore pljunuo navijača Makedonije (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.