Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

LAZETIĆ ZAGONETAN Neki akteri su izgubili kontrolu, ali neću da pričam o tome, jer će da me kazne! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trener TSC-a Žarko Lazetić (Foto: Starsport)

Trener TSC-a,Žarko Lazetić imao je interesantnu i zagonetnu izjavu nakon remija prootiv Partizana na stadionu u Humskoj. Ekipa iz Bačke Topole odigrala je utakmicu bez golova u trećem kolu Mozzart bet Super lige Srbije.


Rusija: Na meču Dinamo M. – Torpedo M, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 1-1.


Nakon utakmice, Lazetić je govorio o određenim “akterima” koji su pokvarili utisak meča.

Velika stvar za nas je bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice osim nekima koji su izgubili kontrolu i dozvolili da utakmice ode u smeru u kome nije trebala... – rekao je Lazetić, a zatim je prekinud od strane novinara:

Na šta tačno mislite?

Ne bih da pričam o tome da me ne kazne. Nažalost, sada će svi pričati o tome da je titula rešena već posle tri kola, a ne o odličnoj igri TSC-a – poručio je Lazetić nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

CRNO-BELIMA SAMO BOD Partizan zaleđen na beogradskoj vrelini, “grobari” izrekli poslednju opomenu upravi!

“UPRAVA NAPOLJE” Navijači traže promene u Humskoj: “Poslednja opomena pred isključenje”! (VIDEO)

6 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.