Budimo u kontaktu

KATAR 2022

LEP GEST ORŠIĆA POSLE BRONZE Miha je ostavio veliki trag, ovo je gubitak za sve

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mislav Oršić posle pobedonosnog gola u meču sa Marokom (Foto: Beta/AP)

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kataru pobedom protiv Maroka u meču za treće mesto – 2:1. Ipak, u razgovoru sa reprezentativcima Hrvatske, nekako nije moglo da se zaobiđe pitanje o prerano preminulom Siniši Mihajloviću, koji nas je u petak napustio posle teške borbe sa leukemijom u 53. godini.


Italija 2: Na meču Modena – Benevento, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 3+.


Pobedio je Miha već jednom tešku bolest, ali ga je ona drugi put ipak savladala. Nema koga ova vest nije pogodila, a svoju reč imao je i Mislav Oršić posle meča sa Marokom.

Reprezentativac Hrvatske istakao je da mu je teško pala smrt velikog trenera i igračke legende.

Želim izraziti saučešće njegovoj porodici, ovo je veliki gubitak za sve, za sve u fudbalu. Ostavio je Mihajlović veliki trag u fudbalu, pogotovo u Seriji A – rekao je Oršić.

Komentarisao je i samu utakmicu.

Pa dobro, pobedili smo, dobro smo igrali, brzo dali gol i primili. Pokazali smo karakter, nismo pali do kraja, nisu imali neku veću šansu. Kad smo dali gol, uspeli smo da se smirimo – rekao je Oršić.

Dodaje da je njegov gol bio lep i da ga posvećuje porodici.

Imali su u drugom poluvremenu male periode. Nisu nas mnogo stiskali, dobro smo se branili. Pobedili smo, već je splasnulo malo slavlje. Lepo mi je “rolnica” došla i lako sam zahvatio loptu. Volim tako da šutam, takva je pozicija, dok god ulazi dobro je. Ovo mi je najdraži, najbitniji gol u karijeri. Posvećujem gol porodici, ženi, sestri, deci, koji su bili uz mene – dodao je Oršić.

PROČITAJTE JOŠ:

HRVATI TREĆI Gvardiol i Oršić doneli “vatrenima” bronzu, Marokanci bez snage za novu senzaciju (VIDEO)

Evo koliko su komšije zaradile u Kataru, koliko će pobednik i finalista

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.