Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Nica se i dalje visoko kotira, precrtan i Nant (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Tiram postiže pobedonosni gol za Nicu u meču sa Nantom (Foto: Beta/AP)

Nica nastavlja sa odličnim igrama. U prvoj utakmici 21. kola pobedili su kod kuće ekipu Nanta rezultatom 2:1 i trenutno na drugoj poziciji imaju tri boda više od Marselja, koji istinaima i dve utakmice manje u ovom trenutku.


RUKOMET, EP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Srbije protiv Hrvatske je 2.85.


Nije bilo mnogo prilika u utakmici između Nice i Nanta, ali ipak viđena su tri gola, od toga dva u prvih 45 minuta. Domaćin je poveo u 21. minutu, a strelac je sa bele tačke bio Dolberg. Kada se činilo da će to biti i rezultat prvog poluvremena, “kanarinci” su izveli odličan napad koji je u 45. minutu Điroto krunisao izjednačujućim golom.

U nastavku meča ponovo je Nica dodala gas, što se domaćim fudbalerima isplatilo već u 56. minutu, kada je Kepren Tiram zatredsao mrežu i doneo crveno-crnima novu prednost. Ispostavilo se da je to bio i pobedonosni gol, jer se rezultat do kraja meča nije menjao, iako je bilo par prilika na obe strane.

LIGA 1, 21. kolo

Petak

Nica – Nant 2:1 (1:1)

(Dolberg 21, Tiram 56 – Điroto 45)

Subota

17:00 Sent Etjen – Lens

21:00 PSŽ – Brest

Nedelja

13:00 Ren – Bordo

15:00 Lorijen – Anže

15:00 Monako – Klermon

15:00 Rems – Mec

15:00 Strazbur – Monpelje

17:05 Troa – Lion

20:45 Marselj – Lil

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.