Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 “Sveci” slavili u nestvarnom meču u Monpeljeu i ponovo pobegli pratnji! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mesi proslavlja drugi gol za Parižane (Foto: FK PSŽ)

Nisu se šampioni Francuske oporavili od nedeljnog šoka, kada im je Rems u poslednjem minutu nadoknade oteo pobedu na Parku Prinčeva. Serija neverovatnih stvari viđena je i u Monpelju, ali je PSŽ na kraju slavio – 3:1.


TURSKA: U četvrtak od 15 igraju Konja – Istanbul, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


Morali su “sveci” da prođu kroz seriju malera u prvom poluvremenu. Sve je počelo duplim promašenim penalom Kilijana Mbapea, nastavilo se njegovom povredom, kao i prevremeni izlaskom iz igre Serhija Ramosa. Međutim, nastavili su da napadaju, a Mesiju je poništen pogodak posle intervencije VAR-a.

Početkom drugog poluvremena je poništen još jedan pogodak. Ovog puta u režiji Ašrafa Hakimija. Ipak, zaslužili su Parižani da im se osmehne sreća. Ponovo se u šansi našao Hakimi, odbranio je udarac Lakomt, ali je Brajan Ruiz ispratio akciju i doneo prednost gostima.

Sve je od tog trenutka bilo lakše za Svece. Ubrzo je poentirao i Lionel Mesi. Monpelje je stigao do počasnog pogotka, ali više od toga nije mogao. Trijumf PSŽ-a podebljao je rezervista Emeri.

Trijumf PSŽ-a vredi više od tri boda, pošto je kiksirao Lens. Nica je odnela ceo plen pogotkom Laborda.Sad je Marselj prvi pratilac, dok je trenutno u zoni Lige šampiona i Monako posle pobede nad Oksera.

LIGA 1, 21. kolo

Sreda

Anže – Ažaksjo 1:2 (1:0)

(Sima 13, Dumbija ck 78 – Sumano 65, El Idrisi 90+3)

Lil – Klermon 0:0 (0:0)

Nant – Marselj 0:2 (0:0)

(Žoao Viktor ag 57, Ounahi 90+3)

Rems – Lorijen 4:2 (1:2)

(Balogun pen 44, 61, 64, Dumbija 51 –  Le Fi 10, Kone 36)

Tuluz – Troa 4:1 (2:1)

(Dalinga 16, Čaibi 36, Van der Bomen pen 55, Unaivu 88 – Balde 12)

Lans – Nica 0:1 (0:0)

(Labord 57)

Lion – Brest 0:0

Monako – Okser 3:2 (2:0)

(Ben Jeder 11, Ben Segir 30, Embolo 82 – Ablin 68, Da Košta 84)

Monpelje – PSŽ 1:3 (0:0)

(Nordin 88 –  Ruiz 55, Mesi 72, Zair Emeri 90+2)

Ren – Strazbur 3:0 (2:0)

(Đuri 3, 21, Due 51)

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.