Budimo u kontaktu

ENGLESKA

LIGA KUP Junajted kao gost pregazio “šumare” i rezervisao karte za Vembli! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Veghorst proslavlja gol protiv Notingema (Foto: FK Mančester junajted)

Fudbaleri Mančester junajteda praktično su obezbedili plasman u finale Liga kupa. “Đavoli” su u prvom meču u Notingemu ubedljivim rezultatom 3:0 pobedili “šumare”, pa će revanš iduće srede na “Teatru snova” biti samo formalnost.


EVROLIGA U četvrtak od 21 čas Panatinaikos dočekuje Žalgiris. Litvanci su u seriji, ali Radonjiću gori pod nogama, miriše na “keca”. Kvota u kladionici MaxBet je 1.65.


Već u 6. minutu Rašford donosi prednost Junajtedu, koju je u poslednjem minutu prvog dela meča duplira o Veghorst. Istina, u 23. minutu Saridž je zatresao mrežu Junajteda, ali je taj gol poništen, jer je VAR presudio da je bio ofsajd.

Konačan rezultat postavio je Fernandeš u 88. minutu, pa Mančester junajted već može da razmišlja o velikom finalu na Vembliju u kojem će mu rival biti bolji iz duela Njukasla i Sautemptona.

LIGA KUP, polufinale, prvi mečevi

Sreda

Notingem – Mančester junajted 0:3 (0:2)

(Rašford 6, Veghorst 45, Fernandeš 88)

Utorak

Sautempton – Njukasl 0:1 (0:0)

(Žoelinton 73)

PREPORUČUJEMO:

ZORAN SAVIĆ ZA ITALIJANSKE MEDIJE: Neverovatno mi izgleda kako je Zvezda potpisala Kampaca!

BUNDESLIGA Pobeda “milionera”, Rejna u 93. minutu šokirao Majnc! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.