Budimo u kontaktu

ENGLESKA

LIGA KUP Siti ostaje bez jednog trofeja, Sautempton eliminisao “građane”! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča Sautempton - Mančester siti (Foto: FK Sautempton)

Sautempton je napravio iznenađenje i izbacio je “građane” iz engleskg Liga kupa! Domaći su slavili sa 2:0 golovima u prvm pluvremenu i plasirali su se u polufinale! Među četiri najblja plasira se i Notingem Forest, koji je posle penala elinminisao Vulvse – 4:3 (1:1 posle 90 minuta).


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Atlante protiv Milvokija je 2.65. Utakmica počinje u 01.30.


Duel u Sautemptonu rešen je već posle 28 minuta. Mara je u 23. minutu doneo domaćima prednost koju je pet minuta kasnije duplirao Đenepo.

Ni ulazak Halanda, de Brujnea i Rodrija u nastavku meča ništa kapitalno nije promenio. Sautempton se branio i odbranio prednost koja mu je donela polufinale Liga kupa.

“Šumari” su imali gol prednsti na poluvremenu meča sa Vulvsima, ali je Himenez u 64. minutu izjednačio. Meč je završen 1:1 pa se pristupilo penalima, a tu su više sreće i umeća imali domaći fudbaleri i obezbedili su prolaz u narednu rundu takmičenja.

ENGLESKI LIGA KUP – četvrtfinale

Sreda

Notingem Forest – Vulvs 1:1 (1:0) – penalima 4:3

(Boli 18 – Himenez 64)

Sautempton – Mančester siti 2:0 (2:0)

(Mara 23, Đenepo 28)

PROČITAJTE JOŠ:

PETOGODIŠNJI UGOVOR Defanzivac Vojvodine odlazi kod Jokanovića! (FOTO)

LIGA 1 Tuluz petom brzinom kroz Okser! Klermon srušio Ren u 95. minutu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.