Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

LIGA NACIJA – LIGA A “Orlovi” oprez, Švajcarska dobila Špance u Saragosi! Portugalija novi lider

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice između Španije i Švajcarske (Foto: FS Španije)

Rival reprezentacije Srbije u grupi na Mundijalu u Kataru, selekcija Švajcarske, pobedila je u Saragosi Španiju rezultatom 2:1 i sigurno je da će naš stručni štab na čelu sa selektorom Stojkovićem imati šta da vidi iz ovog meča. U drugoj utaikmici ove grupe Portugalija je deklasirala Češku u gostima, bilo je 4:0 i preuzela vođstvo.


BRAZIL: Od 23:15 igraju Bahija – Operario, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.38. 


Švajcarsci su odigrali veoma dobar meč u Saragosi. Jesu Španci imali inicijativu i neke šanse, ali rival Srbije na Mundijalu je tačno znao šta hoće, iako nije bio pod rezultatskim imperativom. Akanji je u 21. minutu dove goste u vođstvo, da bi Španija stigla do egala u 55. minutu preko Albe. Ipak, nada “furije” u preokret trajala je samo tri minuta, poštom je Embolo u 58. minutu postavio, ispostavilo se, konačan rezultat.

Poraz Španije iskoristila je Portugalija koja je u Pragu deklasirala Češku rezultatzom 4:0 i preuzela vođstvo u Grupi 2. Iako je odigrao svih 90  minuta, Kriustijano Ronaldo se nije upisao u strelce, a blistao je Dalot koji je dva puta zatresao mrežu Čeha.

GRUPA 2, 5. kolo

Subota

Češka – Portugalija 0:4 (0:2)

(Dalot 33, 52, Fernandez 45+2, Dijego Žota 82)

Španija – Švajcarska 1:2 (0:1)

(Alba 55 – Akanji 21, Embolo 58)

Standings provided by SofaScore

PROČITAJTE JOŠ:

OVAKVU SRBIJU ŽELIMO U KATARU Het-trik Mitrovića i prelep gol Lukića za ubedljivu pobedu nad Švedskom (VIDEO)

SRPSKA GOL-MAŠINA Šta radi ovaj čovek? Mitrogol je nezaustavljiv! Pamtiće ga i Šveđani (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.