Budimo u kontaktu

EVROKUP

LIUDA SEZONA DŽONA HOLANDA Presudio Partizanu, lajao na novinare, a naučio ponešto i na srpskom… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Endrjuz ne može da veruje šta je Holand izgovorio (Foto: Printskrin/Jutjub)

Ekipa Bursaspora ove sezone beleži neverovatne rezultate u Evrokupu, gde su preko Partizana, Cedevita Olimpije i Andore stigli do samog finala i borbe sa Virtusom za trofej i mesto u Evroligi iduće sezone. Jedan korak je ostao četi Dušana Alimpijevića.


Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Majami – Filadelfija biti ubačeno manje od 209 poena.


Heroj ove sezone Burse je Džon Holand, košarkaš koji je prvo protiv Partizana postigao trojku za produžetak, a pritom je u koš ubacio i 17 poena, čime je bio treći najjefikasniji igrač svoje ekipe u toj velikoj pobedi.

Nije se Holand tu zaustavio, protiv Cedevita Olimpije je postigao 16 poena, ali je upečatljiviji bio njegov intervju na poluvremenu utakmice, kada je doslovno zalajao na novinara pored terena. Nije ni to bilo sve, pošto je još jednom “izbriljirao”.

Naime, Holand se trenutno nalazi u Italiji gde ga očekuje finalni meč, a dao je jednu zanimljivu izjavu za Sport klub, gde je otkrio koju ga je srpsku reč naučio trener Dušan Alimpijević.

P…u, p…u materinu – rekao je Holand, dok se Endrjuz pored njega slatko smejao, jer je znao šta je ovaj izgovorio.

Pogledajte kako je to izgledalo…

PROČITAJTE JOŠ:

POČELO POLUFINALE Partizanu prvi čin, posle devet godina je pred bitkom za tron!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.