Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Lučić je kapiten Srbije, a sada će da nosi traku i u klubu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vladimir Lučić (Foto: Starsport)

Vladimir Lučić je na Evropskom prvenstvu bio kapiten Srbije, a sada mu je ukazana još jedna čast. Krilni košarkaš će da bude i kapiten Bajerna.


ARGENTINA: Od 22 igraju Aldosivi – Kordoba, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65.


On će u novoj ulozi prvi put da bude u subotu kada tim iz Minhena igra protiv Ulma u nemačkom šampionatu. Lučić je od 2016. član Bajerna.

Za mene je ovo lepa stvar, ulazim u sedmu sezonu ovde i već dugo sam deo organizacije. Minhen i klub su mi postali drugi dom. Kao što sam rekao, to je mnogo lepo, iako se ništa neće promeniti u tome kako ću podržavati klub na i van terena – kazao je nekadašnji košarkaš Partizana.

Dosadašnji kapiten Bajerna je bio Nihad Đedovič koji je ove godine pojačao Unikahu.

PROČITAJTE JOŠ:

DOŠAO DA BUDE LIDER Entuzijastični Nedović spreman da nosi Zvezdu do uspeha: Svestan sam da će dosta toga da zavisi od mene!

SKANDAL NA MUNDOBASKETU Žestoka tuča Malijki posle poraza od Srbije: Čađo davala izjavu, a onda u šoku vrisnula! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.