Budimo u kontaktu

KATAR 2022

MAJSTORIJA Fernandez golčinom dotukao Meksikance! Ovo vredi pogledati! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Enco fernandez postiže drugi gol za Argentinu (Foto: Beta/AP)

Dugo se Argentina mučila u duelu sa čvrstim Meksikancima. Puna 64 minuta strepeli su “gaučosi” za sudbinu na Mundijalu, a tada je Leo Mesi vodećim golom trasirao put ka pobedi.


SVETSKO PRVENSTVO Japan u 11.00 igra sa Kostarikom a naša kladionica nudi kvotu 1.48 na pobedu selekcije zemlje izlazećeg sunca


Međutim, Argentincima je kamen sa srca pa tek tri minuta pre kraja regularnog toka meča, kada je Enco Fernandez prelepim golom doneo prednost od 2:0.

Da je bio lepši od Mesijevog, jeste, da li je bio važniji upitno je, ali svakako ova majstorija fudbalera Benfike zaslužuje da se odgleda nekoliko puta, Dobio je loptu baš od Mesija, na roglju šesnaesterca, napravio korak-dva unutar kaznenog prostora, isledile su dve finte telm, a zatim precizan šut u sam gornji ugao. Majstorija.

Pogledajte ovaj pogodak Enca Fernandeza.

PROČITAJTE JOŠ:

ČAROBNJAK Mesi magijom poveo Argentinu ka nokaut fazi! (VIDEO)

ASANO PROGOVORIO O PARTIZANU Evo šta je heroj Japana poručio iz Katara o crno-belima!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.