Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

MBAPE SE OBRUKAO ZA SVE PARE Pogledajte šta je promašila bogato plaćena zvezda Parižana (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nestvarni promašaj Kilijana Mbapea (Foto: Printskrin)

Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape obrukao se kao nikada u karijeri! U prvenstvenoj utakmici protiv Monpeljea, golman Benžaman Lekomt odbranio mu je čak dva penala u dva minuta, a onda je napadač Pari Sen Žermena tačno sa pet metara promašio nebranjeni gol. Nerealna scena!


TURSKA: U četvrtak od 15 igraju Konja – Istanbul, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


O toj situaciji ne bi se, naravno toliko pričalo, da Mbape nakon loše izvedenog drugog penala nije promašio i prazan gol. Tom prilikom Benjamin je odbranio njegov udarac, lopta je došla tačno ispred Mbapea koji je uspeo da promaši nemoguće i da se izblamira za sve pare.

Sanjaće Mbape Lekomta (31), bivšeg golmana Lorijena, Monpeljea, Monaka, Atletiko Madrida, Espanjola… Bivši mladi reprezentativac Francuske uspeo je da omađija zvezdu Pari Sen Žermena, kojoj se utakmica brzo pretvorila u košmar.

Mbape je u 20. minutu tražio od sudije da mu pomogne lekar zbog povrede, a onda je u 21. minutu morao da izađe jer nije mogao da nastavi. Umesto njega je ušao Ugo Ekitike (20), a as PSŽ-a će se teško setiti gorih 20 minuta na jednoj utakmici u profesionalnoj karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

LIGA 1 “Sveci” slavili u nestvarnom meču u Monpeljeu i ponovo pobegli pratnji! (VIDEO)

SP ZA KLUBOVE Al Ahli zgromio Novozelanđane, na putu do Reala sada im stoji Sijetl! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.